Trappor med Design & Personlighet från ATAB-Trappan

-Trappor med Design & Personlighet

ATAB-Trappan på Instagram
* Notering: För trappdesign WF krävs hårda träslag i steg, sättsteg, handledare och stolpar samt räckeståndare. Det betyder att furu får inte användas i dessa trappdelar när man väljer Design WF. Vangstyckena mot vägg behöver dock inte vara i ett hårt träslag.

Våra träslag och ytbehandlingar

En mycket viktig komponent i din trappdesign är valet av träslag. Oavsett vilken trappform du väljer så har du tillgång till alla våra träslag och ytbehandlingar. Färger och metall kan också användas för att framhäva och förstärka träets naturliga skönhet.

De flesta av våra standardträslag räknas som hårdträ, och är därför mycket slitstarka. De lite mjukare träslagen ger däremot en härligt naturlig känsla. Vad du än väljer, är alla träslag i massivt utförande.
För att få en riktigt jämn och slät yta på täckmålade vanger använder vi en massiv kärna av fur belagd på bägge sidor med MDF.

De träslag som visas nedan är ATAB-Trappans standard-träslag, vilka vi alltid lagerhåller och med kort varsel kan använda i just din egen trappdesign. Naturligtvis finns det möjlighet att efter önskemål ta hem även andra träslag. Leveranstiderna kan då däremot bli någon vecka längre än normalt.

Furu friskkvist

Furu

Bok kortstav

Bok helstav

Björk helstav

Ask kortstav

Ask helstav

Mahogny helstav

Lönn helstav

Merbau helstav

Ek kortstav

Ek helstav

Valnöt kortstav

Valnöt helstav

Ekbetsad furu

Ek antik behandland

Vit betsad furu

Svartbetsad furu

Valnötsbetsad furu

ATAB-Trappan AB. 341 77 Agunnaryd.Sweden
Tel. +46 372 655 00. Fax. +46 372-655 10 E-post. info@atab-trappan.se